Zoeken in deze blog

Pagina's

donderdag 22 juni 2017

Dromenvangers

Een tijd geleden kreeg ik een mail van Claudia van de Kreafabriek. Of ik interesse had om mee te werken aan een idee/droom.... de Droomdagen van de Kreafabriek.Ik kreeg samen met nog 4 andere bloggers/Instagrammers het verzoek om 2 dromenvangers te ontwerpen. Alhoewel ik nog nooit eerder een dromenvanger had gehaakt, laat staan ontworpen, was ik wel meteen enthousiast. Een uitdaging is altijd leuk.
Alle dromenvangers zouden gehaakt worden in ivoor en ook de lintjes, veertjes e.d. zouden in zachte natuurlijke tinten zijn. Alleen daarom vond ik het al super!


Na een tijdje kreeg ik alle materialen per post toegezonden en kon ik aan de slag.
Ja, hoe ontwerp je nu een dromenvanger....... eigenlijk een kwestie van haken, kijken, uithalen, haken, meten, uithalen, haken... hahaha. En uiteindelijk dan toch tevreden zijn.
Vorige week heeft ZusjeKnus het spits afgebeten met 2 mooie patronen waaronder de Zeeuwse knoop. En na mij volgen nog 3 ontwerpers. Ben zeer benieuwd naar hun dromenvangers!

Klik op de foto voor mijn patronen:Nieuwsgierig naar alle patronen? Je kunt ze downloaden via Kreafabriek

Veel haakplezier!

Groetjes Doreen

6 opmerkingen:

 1. Wat een onwijs leuk idee, en helemaal van nu...
  Maar, waar haal ik de ringen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Carool, de ringen kun je krijgen via de Kreafabriek: https://kreafabriek.nl/product-categorie/accessoires/restyle-rvs-ringen/ Groetjes Doreen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel mooi! Knap gedaan hoor.
  Ga de patroontjes onthouden.
  Groetjes, Ilse

  BeantwoordenVerwijderen